Go-Anywhere
Gas, Black

Go-Anywhere<br />Gas, Black

Velikost: 42 x 26 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in kotel

Št. Izdelka: 1141075

Ni važno, ali ste na rolerjih, na kolesu ali peš; plinski žar Go-Anywhere vas bo spremljal povsod. Premišljena zasnova tega žara poskrbi za nepozabne občutke ob peki na žaru, kjerkoli že ste. Premični podstavki držijo med transportom pokrov in kotel skupaj.

Weber Q 1000,
Titan

Weber Q 1000,<br />Titan

Velikost: 43 x 32 cm
Garancija: 5 let garancije na dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 50060075

Najmanjši premični plinski žar, a zato nič manj funkcionalen. Weber® Q™ 1000 je zaradi pripročnih dimenzij, majhne teže in možnosti priklopa na plinsko kartušo ali na navadno plinsko jeklenko idealen sopotnik na počitnicah in izletih.

Weber Q 1200,
Black Line

Weber Q 1200,<br />Black Line

Velikost: 43 x 32 cm
Garancija: 5 let garancije na dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 51010075

Najmanjši premični plinski žar, a zato nič manj funkcionalen. Weber Q 1200 je sedaj na voljo tudi v elegantni barvi Granite Grey. Zaradi pripročnih dimenzij, majhne teže in možnosti priklopa na plinsko kartušo ali na navadno plinsko jeklenko je ta žar idealen sopotnik na počitnicah in izletih.

Izbira barv:

Granite Grey

Granite Grey*

Weber Q 2000, Titan

Weber Q 2000, Titan

Velikost: 55 x 39 cm
Garancija: 5 let garancije na aluminijaste lite dele

Št. Izdelka: 53060047

Če želite popolno zmogljivost plinskega žara Weber® vendar manjšega obsega, potem poiščite model Q®2000. Žar je preprost za skladiščenje in kljub temu zagotavlja dovolj prostora za pripravo jedi za osem ljudi naenkrat. Model Q®2000 je prav tako preprost za čiščenje, saj se maščobe in hrana zbirajo v odstranljivem odcejevalu, ki omogoča preprosto čiščenje.

Weber Q 3000,
Granite Grey

Weber Q 3000,<br />Granite Grey

Velikost: 63 x 45 cm
Garancija: 5 let garancije na dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 56120047

Weber® Q™ 3000 je fiksno montiran na voziček Premium. Idealen je za zabave, družinske praznike in druge dogodke. Visok pokrov in 2 gorilnika omogočajo tako direktno kot indirektno peko večjih kosov, zaradi relativno majhnih zunanjih dimenzij in zložljivih delovnih polic pa žar z lahkoto pospravite, ko ga ne potrebujete.

Weber Q 3200,
Black Line

Weber Q 3200,<br />Black Line

Velikost: 63 x 45 cm
Garancija: 5 let garancije na dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 57010047

Weber® Q™ 3200 Black Line je fiksno montiran na voziček Premium. Idealen je za zabave, družinske praznike in druge dogodke. Visok pokrov in 2 gorilnika omogočajo tako direktno kot indirektno peko večjih kosov. Peko olajšata tudi lučka na ročaju in rešetka za odlaganje že pečenih jedi. Zaradi relativno majhnih zunanjih dimenzij in zložljivih delovnih polic žar z lahkoto pospravite, ko ga ne potrebujete.

Spirit E-210 Classic, Black

Spirit E-210 Classic, Black

Velikost: 52 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 46010075

Plinski žar prihodnosti. Popolnoma nov dizajn, optimalna porazdelitev toplote in velika površina za peko so glavni aduti žara Spirit E-210 Classic. 2 ločena gorilnika z brezstopenjsko nastavitvijo jakosti in zložljivi polici spremenijo žar Spirit v pravo Outdoor kuhinjo. V notranjost spodnjega dela brez težav spravite 5 kg plinsko jeklenko. Elektronski vžig in Crossover sistem za prižiganje gorilnikov pa bosta navdušila vsakega mojstra peke na žaru!

Spirit E-210 Original, Black

Spirit E-210 Original, Black

Velikost: 52 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in vse aluminijaste lite dele

Št. Izdelka: 46010675

Naslednja generacija plinskih žarov: S povsem novim dizajnom, optimalno kapaciteto ogrevanja in veliko prostornino je model Spirit® E-210 Original pravi prodajni hit z različnimi posebnostmi. Zahvaljujoč dvema nastavljivima gorilnikoma z ločeno regulacijo lahko model Spirit® uporabljate kot zunanjo pečico s funkcijo konvekcije. 5 kg plinski cilinder se preprosto in nevpadljivo prilega v spodnji element. Zložljive stranske plošče prihranijo prostor in so idealno primerne za uporabo na balkonih in terasah. Električni vžig in sistem vžiga Crossover® sta pravi hit za vsakega mojstra žara!

Spirit E-320 Original GBS, Black

Spirit E-320 Original GBS, Black

Velikost: 60 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in vse dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 46613675

Plinski žar prihodnosti. Moderen dizajn, optimalna porazdelitev toplote in velika površina za peko so glavni aduti modela Spirit® E-320 Original GBS. Žar vsebuje sistemsko rešetko s snemljivo sredico, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi. 3 ločeni gorilniki z brezstopenjsko nastavitvijo jakosti in trpežne police spremenijo žar Spirit® v pravo Outdooor kuhinjo. V notranjost brez težav spravite 5 kg jeklenko, v stransko polico integriran stranski kuhalnik pa omogoča pripravo omak in prilog. Kadar kuhalnika ne potrebujete, ga pokrijete in dobite dodatno odlagalno polico.

Spirit S-320 Premium GBS, Inox

Spirit S-320 Premium GBS, Inox

Velikost: 60 x 45 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in vse dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 46703575

Moderen dizajn, optimalna porazdelitev toplote in velika površina za peko so glavni aduti žara Spirit® S-320 GBS. Žar vsebuje sistemsko rešetko s snemljivo sredico, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi. 3 ločeni gorilniki z brezstopenjsko nastavitvijo jakosti in trpežne police spremenijo žar Spirit® v pravo Outdooor kuhinjo. V notranjost brez težav spravite 5 kg jeklenko, v stranski žičnat panel pa gre tudi velika. Integriran stranski kuhalnik omogoča pripravo omak in prilog. Žar ima tudi posebno poličko, kjer lahko hranite začimbe.

Genesis E-330,
Black

Genesis E-330,<br />Black

Velikost:
66 x 50 cm

Garancija: 10 let garancije na pokrov in dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 6531075

Raznovrstne funkcije, popoln dizajn - to je Weber Genesis. Različica E-330 ima integriran stranki kuhalnik, na katerem boste brez težav pripravili različne omake, juhe ali spekli krompir. Kadar kuhalnika ne uporabljate, ga enostavno zaprete in pridobite dodatne odlagalne površine. Model je na voljo tudi v bakreni barvi in različici iz nerjavečega jekla.

Genesis S-330
GBS, Inox

Genesis S-330<br /> GBS, Inox

Velikost: 66 x 50 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in vse dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 6570575

Veliko različnih funkcij in popoln dizajn; žar Genesis® S-330 GBS je v središču pozornosti na vsaki terasi. Žar vsebuje sistemsko rešetko s snemljivo sredico, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi. Integriran stranski kuhalnik omogoča pripravo omak in prilog. Kadar pa kuhalnika ne potrebujete, ga pokrijete in dobite dodatno odlagalno polico. Dodaten gorilnik za intenzivno peko Searing Station® poskrbi za izredno visoko temperaturo na površini mesa; tako bodo Steaki imeli popoln okus in sledi rešetk.

Summit E-470
GBS, Black

Summit E-470<br />GBS, Black

Velikost:
69 x 49 cm

Garancija: 10 let garancije na pokrov in dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 7171075

Summit E-470 je žar za zaljubljence v peko na žaru z najvišjimi zahtevami glede funkcionalnosti in dizajna - po domače povedano kuhinja na prostem. Poleg 4 gorilcev so za gurmane peke na žaru na voljo dodatek za aromatične sekance ali pa vrtljiv raženj z elektro motorjem in infrardečim gorilcem. Na voljo tudi v različici iz nerjavečega jekla.

Sestavni del žara je tudi rešetka s snemljivo sredico iz nerjavečega jekla, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi.

Summit S-670
GBS, Inox

Summit S-670<br />GBS, Inox

Velikost: 80,5 x 49 cm
Garancija: 10 let garancije na pokrov in dele iz litega aluminija

Št. Izdelka: 7370075

Summit S-670 je ultimativna kuhinja na prostem, ki zadovolji vse potrebe. Najnovejša tehnika in mederen dizajn, maksimalna površina za peko s kar 6 gorilci, vrtljivi raženj na električni pogon, Snap-Jet sistem za prižiganje, stranski kuhalnik, dodatek za aromatične sekance in še številne druge karakteristike postavljajo ta žar v absolutni vrh ponudbe. Sestavni del žara je tudi GBS rešetka iz nerjavečega jekla, ki omogoča uporabo številnih dodatkov Gourmet BBQ sistema in tako ponuja neomejene možnosti priprave jedi.